Copyright ©2019 by Jan Thiel Auto Lease.

FAQ

Alles wat u moet weten

WAT KRIJG IK VOOR DE MAANDELIJKSE LEASEPRIJS?

Bij de maandelijkse vaste en lage leaseprijs is alles inbegrepen, denk hierbij aan onderhoud en reparaties, 24/7 wegenwacht service, gratis vervangende auto, wegenbelasting en de all-risk autoverzekering. U kunt ook gratis een extra bestuurder opgeven en een onbeperkt aantal kilometers rijden. 

WAT ALS IK ONVERWACHTS HET CONTRACT EERDER WIL BEËINDIGEN?

Bij ons betaalt u geen boete wanneer u besluit het contract vroegtijdig te ontbinden. Wij werken met een opzegtermijn van 2 maanden voor overeenkomsten van 2 tot 12 maanden en een opzegtermijn van 3 maanden wanneer de overeenkomst langer is dan 12 maanden.

WIE IS VERANTWOORDELIJK VOOR ONDERHOUD EN/OF REPARATIES?

De kosten voor onderhoud en/of reparaties zijn voor ons, u hoeft daar zelf niets voor te betalen. Onze auto's krijgen iedere 5,000 km een onderhoudsbeurt. Wanneer u de kilometerstand heeft bereikt waarop de auto onderhoud nodig heeft, kunt u de auto langsbrengen bij het kantoor van Jan Thiel Auto Lease. U krijgt gratis een vervangende auto mee zolang als het onderhoud duurt.

HOE KAN IK DE BETALING VOLDOEN?

U ontvangt maandelijks een factuur via email die aangeeft naar waar u het bedrag kunt overmaken. De betaling dient uiterlijk voor de 1e van de nieuwe maand te zijn voldaan.

WELKE VERZEKERING ZIT ER BIJ DE AUTO?

Al onze auto's zijn standaard W.A. + all risk verzekerd met een eigen risico van € 525,- per gebeurtenis.

WAT IS DE MINIMALE TERMIJN WAARVOOR IK EEN AUTO KAN LEASEN?

Bij ons kunt u al een auto leasen vanaf 3 maanden. Onze vaste lage prijs zorgt ervoor dat u het contract eenvoudig kunt verlengen, afhankelijk van de beschikbaarheid van de auto's.

WAT IS DE MINIMUM LEEFTIJD?

U kunt bij ons een auto leasen vanaf 25 jaar en u dient minimaal 2 jaar in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs.

MOET IK BORG BETALEN?

De borg bij ons bedraagt 1 maal het maandelijkse leasebedrag wanneer u een contract heeft van 2 tot 12 maanden. Voor een contract van 12 tot 24 maanden geldt een borg van 2 keer het maandelijkse leasebedrag.

WIE MOET IK BELLEN BIJ PECH EN/OF SCHADE?

Al onze auto's zijn aangemeld bij de 24/7 Wegenwacht service van Curaçao die te bereiken is op het nummer +5999 465 0896. In geval van een ongeluk dient u de auto exact te laten staan zoals de auto na het ongeluk staat en contact op te nemen met Forensys via het nummer 199 of +5999 747 1333 die het ongeluk analyseert en de schade vaststelt. Daarnaast belt u ons ook om de schade te melden en om een afspraak te maken voor eventuele reparatie.

IS DE PRIJS AFHANKELIJK VAN DE LEASEPERIODE?

Bij ons heeft u gegarandeerd altijd een vaste lage prijs. Deze prijs is hetzelfde voor iedere maand ongeacht de duur van de overeengekomen leaseperiode.