Copyright ©2019 by Jan Thiel Auto Lease.

WAAROM JAN THIEL AUTO LEASE

Unieke aanbiedingen tegen vaste lage prijzen

GRATIS VERVANGEND VERVOER

Wanneer u uw auto op het kantoor van Jan Thiel Auto Lease aflevert voor onderhoud en/of reparatie, krijgt u van ons gratis een vervangende auto mee. U ruilt deze weer om wanneer uw eigen auto klaar is.

ONDERHOUD EN REPARATIES

Wat Jan Thiel Auto Lease onderscheidt van andere lease bedrijven op Curaçao is dat wij short lease (lange verhuur) aanbieden. Dit betekent dat het bij ons mogelijk is om al vanaf 3 maanden een contract aan te gaan.

Jan Thiel Auto Lease regelt voor u alle onderhoud en eventuele reparaties die nodig zijn aan de auto. U krijgt bericht van ons wanneer u de auto langs kunt brengen en wanneer u deze weer op kunt halen.

Wanneer u een extra bestuurder de auto wilt laten besturen, is dit gratis. U komt dan samen met die bestuurder langs het kantoor van Jan Thiel Auto Lease met van beiden een geldig rijbewijs.

ONBEPERKT AANTAL KILOMETERS

Bij Jan Thiel Auto Lease kunt u zoveel kilometers gedurende de leaseperiode rijden als u zelf wilt, zonder dat daar extra kosten aan verbonden zijn.

24/7 WEGENWACHT SERVICE

Alle auto's van Jan Thiel Auto Lease zijn aangemeld bij de 24-uurs Wegenwacht service van Curaçao. Deze service is bij de leaseprijs inbegrepen.

GRATIS EXTRA BESTUURDER

LEASE AL VANAF 3 MAANDEN